sábado, 4 de octubre de 2008

Tanzania, Més Serengeti

Dia 6:18.5.07

Ens vam llevar encara amb la emoció d'ahir, sería dificil superar el viscut, però no per això ens vam llevar amb menys ànims... encara érem al serengeti i avui marxavem, volíem aprofitar al màxim les hores que quedaven.

El matí el dedicaríem a fer un safari per la zona, aquesta nit havia plogut i els camins estaven plens de bassals.

Vam passar prop de l'acacia on la tarda anterior havíem vist el lleopard sopant i continuava allà... però vam passar de llarg i vam continuar buscant més fauna.

Als pocs metres vam veure un bassal enorme, el guia deia que no passavem, el conductor deia que si.. va accelerar i... no! Vam quedar embarrancats al mig del bassal! Tot i que en Manel li deia que per sortir d'allà no podia donar molt gas, el conductor accelerava cada cop més i encara ens enfonsavem més.

Vam estar intentant sortir posant troncs sota el cotxe, intentant treure l'aigua com podíem i res!! Tot això a escassos metres de l'acacia on hi havia el lleopard, al principi em resistía a baixar del cotxe pero al final ho vaig fer...

Vam haver de trucar amb la emissora a algú que estigués a prop per venir-nos a buscar... i al cap de mitja hora més va arribar un atlre cotxe.. era de la mateixa agència que el nostre, amb una parella de canaries, no se'ls va acudir una altra manera de treure el cotxe que entrar amb el seu al bassal i empènyer... conclusió: mireu la foto!


Els dos cotxes embarrancats, sense poder sortir, ni un ni l'altre... aysssss

Al cap d'un parell d'hores va arribar un cotxe, anaven tres nois per lliure (encara em pregunto com van aconseguir entrar al parc sense guia, així que dedueixo que hi ha alguna manera de que et donguin els permisos), anaven amb un land rover i ben provisionats... duien una corda!! Ens van arrastrar i vam aconseguir sortir d'allà... bé!!! Havíem perdut dues precioses hores, però havíem viscut una altra aventura, jeje..

La parella canària estava desilusionada perquè el seu guia els havia dit que no podrien veure la gran migració perquè estava molt lluny, els vam explicar que nosaltres l'haviem vist el dia anterior així que van decidir que quan sortissin del bassal, preguntarien al guia si hi podien anar... no els vam veure al menjador al migdia, així que vam deduir que havien aconseguit convèncer el guia, bé!

Vam seguir amb el safari i el següent millor veure-ho en foto:













No hay comentarios: