martes, 15 de julio de 2008

Fernando de Noronha IV

Dia 15: 11.2.08

Ens vam llevar aviat, avui tocava la segona inmersió, ens vam dirigir al port i no es va presentar ningú! Ens van deixar tirats! Vam anar al centre i ens van posar com a excusa que el barco s'havia xafat el dia abans i no ens havien pogut localitzar (sabien el nom de la pousada així que això no ens va valer com a excusa), ens van oferir sortir a la tarda però vam dir que no, no ens venia de gust fer una inmersió amb gent incomeptent, si en voliem fer una altra ja buscaríem un altre centre. Però vam decidir que no, ja que havia de ser per força aquella mateixa tarda, ja que marxavem demà passat i 24 hores abans de volar no es pot fer inmersions i veient que només amb snorkel ja estavem disfrutant molt, doncs ho vam deixar per una altra ocasió.

Ens en vam anar a explorar més illa, que encara ens en quedava, vam anar fins al mirador de bahia dos porcos, no està permès el bany però les vistes són precioses.



bahia dos porcos

Després vam anar a praia do bode, una altra meravella, amb unes piscines naturals de 20 cm de profunditat, on pots prendre el sol sense passar calor... el que no us podem assegurar és que no us cremeu, us ho dic per experiència!!!





praia de bode

El matí el vam passar de relax entre aquesta platja i la que està al costat, que s'accedia a peu i feien un torneig de surf. En aquesta platja hi havia un xiringuitu on venien coco gelado... mmmm

Després vam anar a peu fins la praia do americano, una altra platja verge.


praia do americano


A la tarda, vam fer ruta de miradors, caracas, air france, buraco raquel, etc... i després vam rematar la tarda a una altra platja, la de concienciao, hi havia una mica de mala mar així que no vam veure peixos, però ho vam passar genial fent l'imbecil amb les onades, veient els pescadors autoctons com pescaven, i admirant les aus com es tiraven al mar en picat per aconseguir un saborós peix per sopar.

Després el que ja s'havia convertit en rutina, sopar, proyecto tamar, caipirinha i a dormir.

No hay comentarios: