sábado, 4 de octubre de 2008

Tanzania, Més serengeti II

Dia 6: 18.5.08 II part.

algunes fotos del voltant de l'hotel.



aquests tot i que semblen rates, són parents dels elefants, n'hi havia moltissims pels volts de l'hotel.

aquest i la seva familia dormien als baixos de la terrassa de l'hotel, vam sentir uns sorollets al mati i al mirar a baix...
Vam sortir del serengeti en direcció al ngorongoro, per això haviem de retrocedir el llarg camí de pols del primer dia... al cap de poc, vam tornar a qeudar-nos tirats!!


aquest cop va ser per culpa del cotxe... porten dos motors de gasolina i quan un s'acaba automàticament s'empalma amb el segon, però fallava la manguera o algo aixi que uneix els dos diposits i tot i portar gasolina ens vam quedar tirats, sort que el conductor era espavilat i després de mitja horeta va aconseguir arreglar-ho, no sense beure's un bon raig de gasoil, pobre!




Vam arribar al Ngorongoro i ens vam dirigir a l'hotel, va ser a un dels pocs on vam veure més activitat, al ser maig a la resta d'hotels practicament no haviem trobat a ningú, però en aquest si... segurament es deu al fet que la gent va pocs dies a tanzania i el ngorongoro et "garantitza" veure gairebé tots els animals. El paisatge és espectacular però a nosaltres va ser el què menys ens va agradar.

la vista des de l'habitació, des del finestral que ocupava tota la paret.


el dia ens va regalar una posta de sol preciosa.


No hay comentarios: