sábado, 21 de febrero de 2009

Tokyo , asakusa i akihabara

22.5.2006

Ens vam llevar aviat i ens vam dirigir a l'estació central de tokyo, des d'on s'arriba al barri on es troba el palau imperial, en el qual viu l'emperador de japó.

Va ser destruit pels bombardejos de la segona guerra mundial, però el van reconstruir seguint el mateix estil al 1968.

Només es visita l'interior del palau dos dies l'any, el dia del cumpleanys de l'emperador i el dia d'any nou (el 2 de gener), però si que es poden visitar els jardins de l'ala est, preciosos i plens d'estanys.

És considerada com una de les propietats de major valor mundial, tenint en compte el preu excessiu del metre quadrat a Tokyo i la gran extensió que cobreix, gairebé 3.41 quilòmetres quadrats.

L'estació centra, és molt mal punt per quedar amb algú, és inmensa i si t'equivoques de sortida... l'has cagat!


el palau imperial:
els jardins:



Vam sortir dels jardins i vam anar a menjar alguna cosa... abans d'agafar la línea Yamanota (la gratuita amb el japanrailpass) per anar al barri d'Asakusa.

El barri d'asakusa es desarrolla als voltants del temple Senso-ji, molt famós pels turistes tan de dins de Japó com dels de fora. S'accedeix per una porta en la que penja una enorme làmpara de paper, i després a través d'un petit carrer comercial en el que es pot trobar tot tipus de records tan comestibles com no, s'arriba al temple.

Passeig amb botigues que porten al temple.


la següent foto no és nostra, però amb la nostra camera no van quedar gaire bé i la he tret d'internet.
S'estava fent fosc i vam anar al barri d'akihabara, anomenat també el barri de l'electrònica! És el barri dels otaku (els frikis del manga) i l'electrònica, està ple de botigues freaks.. i de botigues de videojocs i demés... pots veure des dels pokemon fins a mazinger Z, passant per tot tipus d'anime que no coneixo.

Aquí va ser on vam començar a mirar-nos càmeres (ja teníem intenció de comprar una reflex) però entre el poc de l'idioma, l'incertesa de si la garantia serviria o no a espanya.. i la poca diferència de preu que vam veure respecte andorra... vam fer-nos enrere i vam continuar amb la que duiem.




Fi del segón dia... (no recordo on vam sopar, ni què... però segurament en algun dels molts locals de sushi que hi ha)

1 comentario:

Tuà dijo...

Aquest viatge és el que té pendent el meu "maromu"... algún dia tocarà...
En què és tan diferent el metro?? Perquè quan vivia a BCN al matí en hora punta era FATAL! Fins hi tot hi havia el típic guarro que mirava de tocar carn... Allà hi ha vagons per sexes, no?