jueves, 27 de marzo de 2014

Mèxic, pròleg

El viatge del 2012 ha sigut a mèxic, en concret a la peninsula del Yucatán, al sud-est de Mèxic.

Qué padre!!!!


No és un destí que ens cridés massa l'atenció i sincerament encara no sé ben bé com vam acabar aquí, ja que en un primer moment, la meva idea en cas de poder fer un viatge era Thailandia. 

Suposo que un dels motius que va pesar més és que al ser el primer viatge d'en Mudiaga, era un destí fàcil de fer amb cotxe i sobretot no calien vols interns. 

El problema d'aquesta zona és que està tan ple de turisme de pulsera i d'hotels Tot Inclos (TI) que ens va ser impossible trobar un vol econòmic, així que vam haver d'optar pel què fa tothom, agafar un "paquet" de 7 nits d'hotel. El que vam fer però és anular el vol de tornada i agafar-lo per 7 dies més tard, així que el nostre viatge quedava així: 7 nits en un hotel de Riviera Maya + 7 nits per lliure.

Com que teniem molt clar que a l'hotel ens hi estariem poc i que volíem voltar pel nostre compte, vam llogar un cotxe a l'aeroport mateix. El vam reservar a www.cancunrentacar.com per 320€ els 15 dies.

L'hotel on ens vam allotjar la primera setmana va ser el Catalonia Yucatan & Riviera, a Puerto Aventuras.  Ni idea de si és dels millors o dels pitjors, simplement era el més econòmic i com que per cutre que fós segur que era més luxós que el que acostumem a anar, ens estava més que bé. 

El vol va ser tranquil, tot i que vam sortir amb hora i mitja de retràs, vam volar amb Orbest, una de les pitjors que he anat, però suposo que normal tenint en compte que són vols chárter i han d'amortitzar-ho. El nen va portar el viatge super bé, va dormir una mica, va mirar pelicules i va fer fitxes de l'escola.... inclús el van felicitar els passatgers dels costats.

Al arribar allà vam anar a informar a la touroperadora que anavem pel nostre compte i que no necessitavem el transfer a l'hotel i llestos.. ja podem  buscar la companyia del cotxe.

Les agencies de lloguer de cotxes estan a les afores de l'aeroport, així que ens van traslladar amb una furgoneta a la seva oficina i allà ens van donar el VW Gol que haviem reservat. Nou, l'estrenavem nosaltres... no duia ni matricula, portava un cartellet on deia que tenia assegurança fins el dia 8... fins el dia 8?? nosaltres el necessitem fins el 13!! Van mirar si tenien cap més cotxe i com que no en tenien cap més disponible,  vam quedar que el dia 5  aniriem a la oficina de Playa del Carmen i ens el canviarien.

Una horeta després arribavem a l'hotel, diluviava, plovia molt molt i era tot fosc, però vam arribar sense problemes. 

Per sort vam arribar una mica abans que el bus del transfer així que vam ser els primers de fer el check-in i sort perquè en Mudiaga s'havia adormit i necessitavem l'habitació ràpid, a part de que estavem molt cansats.



No hay comentarios: